Helt fra da jeg var en ung dreng blev jeg oplært i at slibe knive. Jeg voksede op med min familie i Syd Afrika, og i min familie har vi altid slagtet vores eget kød, hvilket var en familie opgave. Fra lille sad jeg tit i flere timer, og så, hvordan min far sleb knive både for familie og for venner. Jeg udviklede hurtigt en interesse for at slibe knive, og jeg forstod, hvor vigtigt skarpe knive er i forhold til god mad.
Gennem årene har jeg udviklet min egen slibestil, og integreret andre slibestilarter fra Syd Afrika, Japan og Australien.
Udstyret jeg bruger er Tormek og JSSG 10 maskiner med mange forskellige hjul til forskellige formål. Alt fra japanske vandsten til Cbn hjul, filthjul importeret fra Australien, papirhjul med korn op til 100.000 til båndsliber med special importeret bælter, som bruges i produktionen af kirurgiske instrumenter, til special opgaver.
Jeg har forvandlet mit mobile slibeværksted til et specialiceret slibeværksted, og her sliber vi alle slags knive lige fra dine normale hverdags knive til høj kvalitets og special knive.
Jeg har udstyret mig selv med den nødvendige viden, og det nødvendige udstyr for at sikre kundens tryghed og tilfredshed. Alt dette kombineret giver den gode følelse af dine skarpe knive, som vil bringe lækker mad til dit bord, hvad end det er hjemme eller i din restaurant.
Alt dette er sagt med ydmyghed.